Tlf nummer chat på nett

Tlf nummer chat på nett Hvordan ser jeg Get Nett-TV? Kan jeg beholde mitt gamle nummer? trenger du likevel å snakke med oss er vi klare for å hjelpe deg på telefon 21 54 54 Hvor finner jeg mitt IBAN-nummer og SWIFT-adresse? Chat eller ring oss fra Mobilbank-appen – da vet vi hvem du er og kan hjelpe deg på best mulig måte; Ventetider for chat og telefon ser du i Mobilbank-appen - kontakt oss når det er kort Er du i Nettbanken, kan du chatte med oss - da vet vi hvem du er og kan hjelpe. Hva kan vi hjelpe deg med i dag? Her finner du det meste du lurer på. Hvis ikke, ta kontakt så hjelper vi deg over telefon eller chat. RUStelefonen er en offentlig og landsdekkende informasjonstjeneste hvor du kan ta kontakt via telefon, chat eller spørreskjema. RUStelefonen tilbyr støtte og  Mangler: nett.

Hvor finner jeg mitt IBAN-nummer og SWIFT-adresse? Chat eller ring oss fra Mobilbank-appen – da vet vi hvem du er og kan hjelpe deg på best mulig måte; Ventetider for chat og telefon ser du i Mobilbank-appen - kontakt oss når det er kort Er du i Nettbanken, kan du chatte med oss - da vet vi hvem du er og kan hjelpe.

Telenor Kundeservice er her når du trenger hjelp. Les våre veiledninger eller kontakt oss på telefon, e-post eller Facebook. Om du ikke finner svar i søkefeltet kan du gjerne chatte med oss i chattens De innsamlede opplysningene (navn, epost, telefonnummer) bruker vi til å ta.

De lar deg sende tekst, bilder og annet til andre via Internett, så i teorien vil du har en iPhone, Android-telefon eller Windows Phone-telefon.

Åpningstider: Hverdager Lørdag Chat/sosiale medier/epost stenger 15 minutter før stengetid for telefon. Chatliten. Chat med oss. Epost. Skriv til oss. RUStelefonen er en offentlig og landsdekkende informasjonstjeneste hvor du kan ta kontakt via telefon, chat eller spørreskjema.

RUStelefonen tilbyr støtte og  Mangler: nett.

Vi hjelper deg

Tlf nummer chat på nett Den kanskje viktigste grunnen til at drikkepress oppstår er at det å drikke alkohol sammen er sosialt, en felles opplevelse som flere Kan jeg beholde mitt gamle nummer?

Hvordan bestiller jeg mer data? Alkohol Klikk for å lese mer. RUStelefonen tilbyr støtte og veiledning, samt informasjon om rusmidler og hjelpeapparat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail